Napadá mě...
To je láska.
Jen být.
Usínat.
Mít vedle sebe někoho, koho tak milujem.
Otevírat oči, abychom se přesvědčili, že tam je.
Uvěřit té chvíli.
A být šťastní.
Jen tak obyčejně šťastní.
Píšeš krásně.
A krásně miluješ.
13.06.2008 22:57:00 | Gregy