Aloe vera
Anotace: jediná možnost...
.
Aloe vera prý vyléčí všechny
BOLÍSTKY,
Co mizí potají v čase
V reklamách ztracené oči
Pláčou pro pár zamilovaných pohledů
Na něčí cizí ruce
Představy matou mi hlavu
A halucinace podráží nohy
S mými upřenými pohledy za horizont
V chuchvalci nepřímých slov
Ztratila jsem prstýnek, co mi někdo dal
A já držím prst v dlani, aby zapomněl
/rozumím…/
Že svět se otáčí zapomněla jsem dávno
A srdce buší mi na místě,
Je doopravdy trestné mrhat láskou?
Pod zády zas jen mokrá tráva
A neovladatelně nekonečné nebe plné
Vodních stínů…mé neznámé pseudolásky…
Teď už se můžu uzdravit snad jen
Pomalými slovenskými písničkami
A tvým srdcem, co mě odnese do zemí,
Kde roste jen ta moje zelená
ALOE VERA….
.
Přečteno 364x
Tipy 19
Poslední tipující: pavlis, evy, Marcella, callowsick, loveSKA, stmivani.na.lepsi.casy, prostějanek, Psavec, Blázen? =), jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)