Jizvy
Anotace: ..................
Jizvy na duši,
jsou otevřené rány,
každého zabolí,
vzpomínky,
co tíží jak kameny v srdci,
člověka ze vnitř ničí,
zbytky sil života,
odcházejí každým vydechnutím,
jak když utne,
prázdnota ho obklopí,
utéct je snadné,
začít nový život,
mezi cizími lidmi,
kde se člověk najde,
v bludišti moderní doby,
neustálém spěchu,
jestli se neztratí,
jsem ztracený,
kdo mi podá,
ruku co mě osvobodí,
z tohohle prokletí,
má láska (ne)dávná,
svého prince si našla,
pulce nechala v rybníku,
Přečteno 359x
Tipy 15
Poslední tipující: LuciAngel, Bíša, Mraveneček, Psavec, Loudilka, Elesari Zareth Dënean, Princezna.Smutněnka, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)