včera
Dívala jsem se
do Tvých zavřených očí,
slunce k večeru nás zalilo
trochu načervenalými paprsky
Jen já a Ty
(a to všechno kolem nás)
pohledy jsem zkoumala
každý záhyb Tvého těla
- Tvůj nos a řasy, Tvé vlasy
(stříbrný řetízek na krku)
...
Jen s Tvou košilí na sobě
jsem tiše děkovala
-za tuhle kouzelnou chvíli,
za tolik lásky,
za život s Tebou,
za Tebe,
že jsi
a jsi tady pro mě
*neskončí to*
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: Isobel, mexico
Komentáře (0)