Touhy, ...
ty mají mnoho odstínů a barev ... ale nikdy nebývají milosrdné ..
a vigílie pak, .... místo aby zušlechťovala duši, ...
..... tak tě požírá ...
04.06.2008 14:53:00 | HarryHH
Ne já nespim, náhodou. Když Tě opláchne takovej skvělej vodopád slov, tak to prostě ani nejde, že ;-) je toho HaFO ;))
04.06.2008 11:33:00 | Jasmin de Paris
děkuju všem co se tu zastavili i slovem...
Anakine - slovíčka PrEJ sama nejlíp ví co maj dělat - já jim v tom jen nebráním :o)
29.05.2008 08:30:00 | hanele m.
Jak ty to s těma slovíčkama děláš....To si nechám jednou vysvětlit.-S-
29.05.2008 07:57:00 | Skywalker
Moc pěkné, míň pěknej je už ten relativně malý počet tipů. Tahle báseň si jich zaslouží mnohem víc! Ale je pravdou, že to opravdu krásné bývá z větší části nepochopeno. V tom případě je to v pořádku:-)
28.05.2008 09:12:00 | 6thSun