konec lásky, konec tebe
potokem slz,
vzpomínkou na nebe, které obejme tě, silněji než cokoliv jiného, osud se těžko mění..
01.06.2008 11:55:00 | Meriel
Tvůj osud je takový, jaký si ho utvoříš. Bránit se dá tím, že se rozhodneš dělat něco jinak. Každý strůjcem svého štěstí.
27.05.2008 11:32:00 | Oči
ST! dávám za obsah, slova, nikoliv smutek, který cítím ... někdy se člověk cítí podobně, věř, že nejsi sám.
26.05.2008 16:18:00 | NikitaNikaT.