ON je dar - alias filozofický zkrat
Anotace: Když mysl selhává a hledá zmateně slova. Kdo nezná mou situaci, možná nepochopí, ale berte to jako prihlášku na psychyatrii...
ON je vše a nic.
ON je míň i víc.
ON je Slunce,
ON je Měsíc.
Jen ať přijde,
ať je blíž...
Jaktože dokážu
vymyslet?
Jaktože můžu
stvořit svět?
Proč pak se zmůžu-?
-smím to povědět?
Já nejsem dokonalá
-to dobře vím!
Nechci být malá
-o to se pokouším!
Však pokusy marné
-přijdou zmar.
Vždyť je to jasné
-já má DAR
Dar: fantazie/realita
Dar: zkusit, co hlava skýtá
Dar: utéct do neurčita
a znovu se vrátit zpět...
...a někoho přivést...
...z hlubin své mysli...
...kdo to je?
To je ON - dar!
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Němá, Ctěný pán, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)