bez názvu zatím
snovám
- jako pavouk potutelně v koutě -
zlato-šedé nítě
které mají s letním větrem dolétnout až na kopec
abych mohla
znova
skrz ně uvidět tě
sedícího na rozviklané židli naproti
-
doufám, že na petřinách
(daleko a zároveň tak blízko, měla bych asi říct)
nejsou žádné hezké dívky
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Franti, adida, fialová
Komentáře (0)