Jizvy
Anotace: stejně něco zůstane.....
Snažím se zapomenout na jizvy, které jsi nechala na mém srdci.
Snažím se nemyslet na všechny ty zlé věci.
Snažím se zapomenout, na vše co jsem s tebou prožil.
Na vše co jsem s tebou zažil.
Říká se, že čas všechno zhojí.
Ale že zůstanou jizvy, to se už tají.
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, Cleris
Komentáře (1)
Komentujících (1)