BEZ TEBE
Bolí mne myšlenka,
že s jinou uléháš
a ona tvou mužnou vůni cítí.
Bolí mne myšlenka,
že lásku jí vyznáváš
a měsíc jen pro vás svítí.
Chybí mi tvé vlasy ve tváři,
když tě v noci budí sen.
Chybí mi tvé lokty v polštáři,
když se k noci tulí den.
Toužím na blízku tě mít
a v tvou náruč se stulit.
Toužím pro tebe květem být
a jen dotyky spolu mluvit.
Až se z tohoto snu probudím
zamrazí mne mile v zádech.
Až procházet se budem loukou,
dlaň tvou pohladím
a ucítím tvé lásky nádech.
22.6.1994
Komentáře (0)