Jeden
Anotace: Zase mám komu psát zamilované básničky.
Jeden pohled do očí,
a svět se mi zatočí,
jeden úsměv na tváři,
a oči se mi rozzáří.
Jeden letmý dotek rukou,
zavře propast hlubokou,
jeden něžný polibek,
zkrotí divoký dobytek.
jedno jemné pohlazení,
důkaz jak jsme zamilovaní,
jedna zamilovaná procházka,
jak na křídlech modráska.
Komentáře (0)