Anotace: jsem naprosto mimo.... nevnímám své okolí... hih.. to jsem jenom psala na svůj profil na lidech... a najednou básnička....lol
...čím to je?!
co mozek mi zatemňuje?!
je to láska co na mozek tlačí,
co vnitřek můj svačí
je to láska co vyvádí mě z míry
však neztrácím ani část své víry,
víry že všichni dobří jsou,
tak doufám, že sdílíte víru mou.