Chtíč
Proč chci něco
co nemůžu mít,
pouze si pohrávat s nocí a bdít
nad myšlenkou nepolapitelného snu,
ztracené lásky.
Blízko a přec tak vzdálený,
srdci neporučím,
srdce zůstane mnou,
sbohem či na shledanou?
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)