Aspoň můžu snít
Anotace: stále tě chci...
Už moc dlouho po tobě toužím.
Láskou k tobě se soužim.
Ikdyž vím, že už mě ráda nebudeš mít.
Tak o tobě budu alespon snít.
Každou noc myslím na tvoji tvář.
Neboj se já nelžu, nejsem lhář.
Ale ikdyž nechci to, ze sna se probudím, začne mi nový den.
A s novou nocí nový sen.
Komentáře (1)
Komentujících (1)