Anotace: .. ne, nemám nic se svým šéfem. Jen mi dnes po ránu složil poklonu ... jsem totiž okouzlující :-)))
Jj, natrefit na prima séfa také není jen tak ... ale věřím, že každý kdo poznal lásku, jistě ví, jak se cítí druhý. Ovšem práci a soukromí to já nikdy nemíchám dohromady ...
28.05.2008 14:17:00 | NikitaNikaT.