Báseň
Dotýkám se tě ve snu,
dotýkám se tě ve skutečnu.
Čím zase budu,
až oči otevřu a vzbudím se?
Ženu tu,co poznáváš,
miminkem proti tobě je,
nemluvňátkem času,
který mezi prsty nezachytíš.
Já ji svým štěstím však obrátila
v počátek samý.
Komentáře (0)