Olůvka
Měkké tvé doteky-
olůvka na duši
...hedvábná závaží,
vínečko rozpité,
času na dvě slabiky.
Když myslíš,tak zkus
zvážit mé toužení,
smítečko soužení.
Soumrak pryč uhání
a my?Poklusem klus!
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)