Anotace: ...
Je to nesmysl... To akorat dokazuje jak jsi uboha, kdyz schovavas svy problemy za pernik a utikas pred nima.. Prece takhle se nevyresej... Pamatuju si tak pred rokem, jak jsi krasne psala a ted pises tohle... Je to nesmysl... Nedelej blbosti... Vsechno jde kdyz se chce... Jen to nesmis vzdat a smirit se s tim, ze ti bude spatne... To umi kazdej!!!... PROSIMTE NEVZDAVEJ SE...
30.05.2008 16:17:00 | Someday
Malý šťouravý dotaz: četla sis to po sobě, nebo tam ty chyby necháváš schválně?
28.05.2008 20:18:00 | lidus