Anotace: ................
Hodně silná básenka ... mno nevím, jestli bych Tě také nezastřelila??? :o/ Ne, určitě bych si o tem popovídala, nejlepší možnost v tu chvílu a snad aj nejlepší řešení. Nesnáším hysterie, hádky, řvaní ... když je lepší a snadnější způsob. Jsme přecik jen lidé. Dílko se mi obsahově líbí. Celkem upřímné a myšlenkové.
29.05.2008 06:25:00 | NikitaNikaT.