Tma
Anotace: jsi sama, je noc a on tu není.... je ti smutno a chceš mu to říct.... a tak píšeš....
Je černá tma a plameny hvězd
září a svítí na tisíce cest.
Zbývá jen plakat – bez cíle.
Ty jsi mi vzdálen na míle.
Je černá tma a hvězda padá.
Mé srdce prosí, mé srdce žádá:
za kolik můžu si koupit lásku?
Kdopak mi odpoví na otázku?
Je černá tma a měsíc září,
slzy se lesknou na mojí tváři.
Zbývá mi zoufat a tajně si přát,
bys uměl mé srdce zas milovat.
Přečteno 339x
Tipy 12
Poslední tipující: CRASH, Metcheque, Quigleika, Fiserka, pejrak, LisSe, Jiparo, potuška, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)