..vychutnávej-život nám vymezil nějakou část žití zde,
tak ať ji nepromarníš..
29.05.2008 18:39:00 | igniss
...udělat ze dvou buchotů srdce jedno bouchání , o to se už moc lidí pokoušelo a nebo sladit svůj dech s tím druhým dechem ...Vlastně je to moc dobrá básenka a mám s ní pocit , že je dost citová .
Musela jsi to prožít , aby vzniklo to co vzniklo .
Prožitek vlastní , vždy dává vzniknout velmi citovým básním a ty pak to z té celé básně vyciťuješ .
Přeji hezký den Jirka
29.05.2008 07:34:00 | kavec