Jsi v mém srdci..

Jsi v mém srdci..

Anotace: Věnováno Feli...

Když jsem s Tebou, je mi tak krásně,
pomalu už zase jdou mi psát básně...
Píši ti je od srdce a z lásky,
srdce s tvým jménem bych chtěl rýt na oblázky...

Rýt, stejně jako tvůj obraz mám vyryt v srdci,
ačkoliv jsem daleko,
vzpomínky na tebe a Tvá tvář v mé mysli,
stejně jako Ty v mém srdci,
jsou jako sluneční paprsky v deštivých dnech,
i když uz spíš a píši Ti v noci,
v tu dobu,co nejsme spolu,
chtěl bych s tebou být aspoň v našich snech...
Autor bokken, 29.05.2008
Přečteno 1014x
Tipy 1
Poslední tipující: NiQuS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel