BLUDIČKY V TEMNOTĚ
´Ošíváme se´
třepetáme
třpytíme…
jak zbytky kaluže / ranní rosa v pozdním slunci
záblesky… – chvíli ano, chvíli ne
Chvíli pro a chvíli proti
/a chvíli pro tu slečnu odnaproti/
přec dvě těla se přes noc potí a bůh ví proč
/drží usilovně/ spolu
když chvíli nahoru a chvíli
dolů –
Ztrácíme se a nacházíme
scházíme a rozcházíme
světélkujem po
světě
blikáme
po parcích a kavárnách
brněnských
olomouckých
pařížských…
bloudíme
jak dvě bludičky v temnotě –
Přečteno 389x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, Linushka, Vlk v rouše, Lukáš Rymeš, blue, Anastacia-Jane, TERezicKA, Psavec, Jiparo
Komentáře (3)
Komentujících (3)