Človíčku
Anotace: /Z mých prvotin./ /V roce 2009 oceněna čestným uznáním z BKC v rámci soutěže "Brněnské kolo"./
Sbírka:
Inkoust mé duše /výběr/
Ach človíčku,
ty, co jsi žil...
...a přestal.
Kdybys aspoň nestál
každý den
s výrazem vraha,
co zavraždil mi jen
jeden /hloupý?/ ideál.
Ach človíčku,
ty, co jsi žil...
...a přestal.
Kdybys aspoň na pár chvil
každý den
podíval se do zrcadla
a řekl si "Konec komedie!"
...opona spadla...
Přečteno 514x
Tipy 15
Poslední tipující: pejrak, come-past, Mraveneček, Bíša, Psavec, po schodech dolů, elfkan, puostě Uadek
Komentáře (1)
Komentujících (1)