klec
Spadla klec
teď právě
v mých citech žízeň je
a láska spí v uschlé trávě
Nelehká věc
možná lež,pach železných tyčí
těžko zavřená touha vzklíčí
Nehybná píseň,
stesk,prázdnota
tíseň,
V kleci klečí sevřená
a brečí
bezbranná,
bolavá
Bílá vrána
křídli už nemává
Bezcitnost a chlad
víru zničí
Už nejsem Tvá,
nejsem ničí..
Přečteno 356x
Tipy 11
Poslední tipující: mononoke, Likynka, Cleris, Bíša, Psavec, Mraveneček, Jiparo
Komentáře (2)
Komentujících (2)