Chodím....
Anotace: Věnováno Feli...
Chodím tmou a hledám světlo,
chodím chladnou pustinou,a hledám teplo,
chodím pouští a hledám vodu,
chodím mezi mrtvými stromy, plamen mě spaluje,
hledám na něj sodu,
chodím mezi shnilým ovocem,
a hledám kus zdravého plodu...
Chodím smutkem a hledám radost,
chodím spálenou krajinou,a hledám porost,
chodím v noci, a hledám slunce zář,
chodím sám, a hledám Tvoji tvář...
Chodím smůlou, a hledám štěstí,
chodím mrtvou krajinou, hledajíc krásné květiny,
ty, co rostou po dešti...
Chodím ve dne, a hledám hvězdy zář,
chodím tam, kam nikdo nechodí, opět...hledám Tvou tvář...
Chodím mezi škaredými, a hledám krásku,
chodím mezi nenávistí, a hledám lásku,
chodím mezi válkami, a hledám mír,
zas jen bloudím, hledám cíl...
Hledám Tebe...
...a Tys odešla, nemiluješ, nevrátíš se...
Přečteno 410x
Tipy 6
Poslední tipující: Bastardo, mononoke, Cleris, Psavec, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)