Menší krize na názvy :(
Anotace: Proč je jednoduché něco složit, ale horší dát tomu název?:(
Myšlenka za myšlenkou pomalu plyne,
srdce v trnitém obalu hyne,
kvůli někomu kdo za to nestál a nestojí,
rány srostou, ale zlomené srdce se nezhojí.
Rozbito na malé kousíčky válí se v trávě,
najde se někdo, kdo slepí je hravě?
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Anewue, pettra, Cleris, bokken, niky x)
Komentáře (3)
Komentujících (3)