škoda jen ..
Jsem slepým provazochodcem
a ty mojí bezednou propastí
jsem bezhlavým jezdcem
a ty mojí vyprahlou pouští
jsem Maratonským běžcem
a ty jsi mojí pověstí.
Jsem přibit na velikém kříži,
ale už vím,
že brzo spočinu ve Tvé náruči
škoda jen,
že u toho nemužu být.
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: rolon, Jahodová kopretina
Komentáře (1)
Komentujících (1)