Nevinnost
Anotace: ...Ty jsi něha a radost, přestože se navždy míjíme
Touha jako karamel
tak sladká
Smutná jako temné vlny Vltavy
...jen se dotknout
Tvé něžné krásy
a Luna vede mé prsty
k Tvým vlasům
Ten pocit je nevinnost
Neodvažuji se ochutnat Tvé rty
...jsi jako sen
Hvězda, na kterou nikdy nedosáhnu
Přečteno 402x
Tipy 10
Poslední tipující: PrincessOfTheNight, Špáďa, kroužek, Noc17, labuť, xavian, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)