Krasna sablona milostne poezie. Ale tak to zkratka chodi. Jsme-li smutni, piseme velmi podobne.
15.07.2008 21:42:00 | Metcheque
Minulost nevracej,
nekoukej zpět,
vím bolí to,
však přijde nová láska..
Plno úsměvů,
tvář rozzářená,
něžné polibky,
hřejivé doteky..
Pak zklamání,
spousta otázek,
oči uslzené,
smutné pohledy..
Nová láska,
snad ta pravá,
důvěra,objetí,
pocit bezpečí..
A pak...kdo ví..
/LÁSKA je jako růže....nádherná,voňavá...a přesto má trny../
14.07.2008 23:22:00 | Janetee