Chci..
Vůní Tvých vlasů..
..Chci se nechat mást..
Tvým dlaním svěřit..
..Co ukrývá se v nás..
Pod pohledem Tvým..
..Jak náledí chci tát..
Do očí vpustit..
..Slunčení světlo i jas..
Na hladině dalekých moří..
..Chci sbírat po troškách cosi..
Co s vánkem přiletí..
..A celou mne pohltí..
Na loukách plných jarních květů..
..Chci kreslit tichou bujnou řeku..
Co jako pírko ptačí..
..Vzduchem přináší..
Lásku... co začaruje..
Slzu... co vykupuje..
Svit... co obklopuje..
Život... co obdaruje..
...
Přečteno 534x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hostmen, zena, klara07, NikitaNikaT., 6thSun, kavec, Noc17, vodnař, bělásek, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)