Chodníček lásky
Skládáš si život z kostiček
a mne jsi nevynechal.
Srdcem utkaný chodníček,
po něm jsi s láskou spěchal
za mnou, a já jsem zmámená,
z Tvých úst zazněla věta,
z které se klepou kolena,
na níž čekám už léta.
Trpělivost prý růže nosí
a já jich víc než stovku mám,
já-Tvá láska,teď Tě prosím,
nezavírej za mnou krám.
Přečteno 481x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, grázlík
Komentáře (0)