Ty
Znám Tě až po oči,
a kam Tvé oko dohlédne,
tam svět se zatočí.
Tvé modroočky bezedné.
Znám Tě až po ruce,
a kam se dotýkají.
A není v záruce,
že touhou neroztaji.
Znám Tě až po nohy
a kde se pojí s zemí,
jsi slastí pro Bohy,
věříš,že stýská se mi?
Přečteno 530x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, grázlík, Janetee, joker27, pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)