Před lety
Anotace: Pro toho, kdo si to nikdy nepřečte.
Ani mi nedáš pusu?
Zeptal si se
a já zvážněla.
Pak nasála tvoji vůni nosem,
upocenou jízdou z kola…
Tolik si toho povídal.
Na Smíchově,
svázaný časem…
Nechtělo se mi odejít
Poslouchala bych tě věčnost
a koukala na tvou tvář…
Seděla na tom panelu u řeky,
zůstala snít napořád.
Je to jako včera a skoro přesně před lety.
Jsi mi nejbližší i na konci světa.
Kam se naše láska poděla?
Kde je?
Jen dříme, nechce odejít…
Chci ti jako kdysi umýt vlásky
a pak se s tebou,
pod naším letním nebem
zas a znova milovat.
Přečteno 490x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Churry, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)