* Společná řeč *
Anotace: Ne vždy si ten druhý myslí to, co my... Střet dvou různých jazyků. Najdou "společnou řeč"? :o)))
+ Foalla stagua anta mia?
> Nerozumím ti ani slovo, ale...
+ Notta fluenta gualla n'ta?
> Nevím, jestli ty rozumíš mně, ale...
+ Akhala, thua notha puella mia.
> Chtěl bych ti říct, že...
+ Hua, thua lakka vella sthuellta.
> Jseš moc krásná, víš?
+ Hatta, vhella tella thua mia? L'est shalta hu!
> Čemu se směješ...?
+ Stoqua staf soalla fua?
> Tak dost, budem se bavit společnou řečí...
+ Hastha guarta thua serta!
> Au! Ta facka bolela...
- - -
Opět nevím, v jakém je to psáno jazyce...:o)
Ale můžeme si tipnout, co ta holka říkala...
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: vapiti
Komentáře (3)
Komentujících (3)