Jeden člověk vyhrál metr krychlový betonu, ale to sem teď tahat nebudu (nemám na to sílu :-) ).
Škoda, že to defilé je jedinná cena, která vyjde na každého.
28.07.2008 21:41:00 | Demedalex
Jednou si dole, jednou nahoře!Mocky pěkná!a děkuji za koment!
03.06.2008 13:41:00 | Ewineccka
já hraju stále...mám ovšem divný pocit,že jsem zatím stále...nic nevyhrál...teď jsem si vzpoměl,že z jednoho plesu mám cenu útěchy...houby...ve sklenici...mám je vystavené...v potemnělé spíži na polici...
02.06.2008 09:44:00 | enigman
Tuhle tombolu jsem před několika málo sty lety taky zažil.
Neboj se ji roztáčet pořád dokola.
Vyplatí se to.
01.06.2008 01:10:00 | a_tao