smutná ale krásná báseň.Docela dost mě to dojalo.Moc se mi to libi pěkné rymy které do sebe zapadají.
07.07.2008 11:39:00 | mexx
Když přijde zrada..
Bolí jak nicota..
Láska se rodí i umírá..
V průběhu našeho života..
01.06.2008 14:10:00 | labuť
No co dodat, ten kdo zažil zradu od milovaného člověka, všechny ty verše chápe. Já je také chápu, bohužel...
01.06.2008 12:32:00 | Freddie.n
...jen malý dodatek...viděla jsem hrdličky, kterak odehnaly vrány...tím chci říci, že vždy nemusí být vše tak jak je pravidlem...a tak i bolesti mohou být přínosem... :-)
01.06.2008 10:31:00 | Lota