Dobré ráno
Anotace: Po příjemném probuzení vedle Tebe...
Dobré ráno moje milá,
ručko štíhlá , roztomilá,
když do vlásků mých jsi zabloudila
a něžně jsi je pohladila.
Srdce mé jsi rozbušila
a sladké probuzení jsi mi dala,
však po té s mi hned zbohem dala.
Práce na tebe už volá,
vstávej rychle, bys za mnou pospíchala
a lejstra do šanonů narovnala.
Tak zas večer tady budu, holá,
až vedle mne ulehneš unavená zcela,
má ruka do tvých vlásku zabloudí, by je polaskala.
Komentáře (0)