Utíkaj
Anotace: ...a já se už tak bála, že utečou...
Jedna za druhou,
jako kapky deště.
Utíkaj.
A ještě...
...pár střepů.
Utíkaj
panence, co si zapěje
tóny, jak naděje
utíkaj
s každou minutou.
Utíkaj.
Se zvláštní příchutí.
Utíkaj.
Nikdo tě nenutí,
abys ji zachránil!
Lalala.
Tik tak.
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, pejrak
Komentáře (0)