Luna
Anotace: Měsíčku vyprávěj...
Měsíčku v úplňku
vyprávěj chvilinku
o zhrzelé lásce leknínů
o smutném životě modřínů
o neskutečné kráse světa
o tom že ke štěstí stačí jedna věta
o tom co bych si k srdci měla brát
že stačí, aby byl někdo kdo má rád.
Vyprávěj o svých přáních
kdo zahřeje tě v nocích chladných
Já chtěla bych nahlédnout do příštích časů
do života spředeného z tenoučkých vlasů
do jeho nezapomenutelných chvil
aby jsi se mnou na věky byl.
Snad slíbit mohu, že tě neopustím
dokud svůj život nepoložím
pro lásku
... noční krásku...
Komentáře (0)