prázdný oči jen
koukaj z okna ven
…
mrtvý vzpomínky změnily se v sen
…
v očích je jenom strach
a popel v nás se mění v prach
…
to naše už v sobě nemáme
PREJU TI, ABY SE TI PODARILO ZMENIT VAS, POKUD CHCES... inspirace v hudbe- tu myslim hleda hodne lidi...nebo spis nehleda, ale najde..
moc se mi to libi..!