Červené střevíčky
Anotace: četla jsem pohádku.....
Dnes večer vyskočím
Zavřenými dveřmi
Dnes večer vyskočím
Zmizím dříve než mi
Svážeš nohy kapesníkem
Ostříháš vlasy dohola
A s místním překupníkem
Budeš tančit dokola
Dnes večer já se ztratím
V těch černých uličkách
Naposled zatančím ti
V červených střevíčkách
Komentáře (1)
Komentujících (1)