vrah
Anotace: další báseň z, pro mě, velmi těžkého období.
Nemohu bdít, nemohu spát,
komu své srdce, komu mám dát.
Cítím jak ústa, zapomněli se smát,
v duši mé vichřice, začala teď vát.
Tělo mám v ohni, co bodá a pálí.
Štěstí a radost, ztrácí se v dáli.
Smutek a temnota, zevnitř mě halí.
Vody mé bytosti, černě se kalí.
Srdce mám přeťaté dýkou na dva kusy.
Jsem na čerstvém vzduchu a přesto se dusím.
Chci zase milovat, snad to někdy zkusím.
Nevím co pro to ale, udělat musím.
Chci abys pochopila, jak strašně jsem tě miloval.
Celé své srdce, život i duši jsem ti dal.
Tys lásce mé dala k hlavě samopal.
Zmáčkla jsi spoušť a řekla jsi pal !!!
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: efie, bokken
Komentáře (2)
Komentujících (2)