Lásku dát
Mé srdce láskou přetéká
ale rozum častokrát se leká
nemůžu tě najít miláčku
asi zase spadnu z obláčku
kde se všechno krásné zdá
třeba konečně být tvá
Brýle s růžovými skly
v letu spadly mi
černota halí celé mé já
kdo pak lásku mi teď dá??
já milovat bych chtěla
svého strážného anděla
Snad najdu ho
někde býti musí
samota už se mi hnusí
Vyznávám ti lásku svou
tak přijď
bych mohla bych být tvou
Jen tvou !!
Přečteno 755x
Tipy 25
Poslední tipující: hašlerka, Vojtá, Haniéčka, Isquieasuus, Martas1985, poustevník Jirka, Pišák, WhiteSkull, el viento, jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)