Vyrostly mi křídla
Daňový doklad
na horu lásky
vítr
co čechrá mi vlásky
dětsky nevinná
v duhových peřinách..
A vyrostly mi křídla
motýlová
a díky Tobě
zase znova
mohu létat
má touho
pohádková..
(ve vteřinách
na věčnost
nikdy
nebudu Tě mít dost)
V mořské pěně
pokřtěná bludičkami
v iluzích
a mezi klamy
A teď..
zas vyrostly mi křídla..
Přečteno 609x
Tipy 4
Poslední tipující: colorka, Pixie
Komentáře (1)
Komentujících (1)