Něžně zabít motýla... / kolovrátek
.
.
Prolog
.
Záchvěvy citů jsou jak odhozený bumerang
vrací se zákeřně
když už je ani nečekám
a znenadání udeří
A když se zase odvážím je odhodit
zjistím že za sebou nechaly pěknou spoušť...
.
.
Zezadu a do týla
bumerang lásky udeřil
mě znova
NĚŽNĚ ZABÍT MOTÝLA…
Ze všech sil
o pomoc volám
( a ne že bych zrovna tebe prosila…)
Výměnou za pár chvil
nabízím něžná slova.
Ne že bych zrovna tebe prosila
ze všech sil –
jen nabízím ti něžná slova
ZEZADU A DO TÝLA
Výměnou za pár chvil
mě znova
něžně zabij, motýla
Bumerang lásky udeřil
a já zas o pomoc volám…
Něžně zabij motýla
výměnou za pár chvil…
O pomoc volám
( zezadu a do týla )
ze všech sil
znova
( a ne že bych zrovna tebe prosila…)
Bumerang lásky udeřil
a já nabízím ti něžná slova…
Zezadu a do týla
výměnou za pár chvil
nabízím všem něžná slova
NĚŽNĚ ZABÍT MOTÝLA
Bumerang lásky znovu udeřil
a já o pomoc volám
( a ne že bych zrovna tebe prosila
ze všech sil )
A znova –
Zezadu a do týla
.
.
Přečteno 638x
Tipy 36
Poslední tipující: Holis, maena, kavec, jedam, pavlis, Jabba_Hutt, Skywalker, a_tao, drsnosrstej kokršpaněl, Anastacia-Jane, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)