Miluji...
Anotace: nic víc než,že miluji...
Vzal si duši
z mého těla,
zasáhl ji kuší
jak ohnivá střela.
Celé srdce
patří tobě,
nevyhnu s lásce-
lásce k tobě.
Polibek každý
mě rozzáří,
vykouzlí úsměv
na tváři...
Přečteno 489x
Tipy 5
Poslední tipující: Shnecek, Badya, Dilla
Komentáře (0)