zamilovaná
Nemohla se soustředit,
myšlenky jí utíkaly k jednomu,
čas odpočítával minuty,
pobíhal po ní zmatený mráz,
z očí se vydávaly na cestu
nepochopené slané kapičky.
Přečteno 531x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Ctěný pán
Komentáře (2)
Komentujících (2)