Pan božský
Anotace: Znala panna pána,kdoví jak to bylo dál.....
Nedalo se říci nic,
co by jemu vyšlo vstříc.
Snad jen to že je krásný,
avšak pro mě-jako z básní.
Jeho hnědé,kurdnaté vlasy,
sahající až na ramena,
dotýkaly se jeho řasy,
a na svět koukal se tmavýma kukadlama
Jen jednou vyměnily jsme si slova,
avšak dodnes na to vzpomínám.
Klidně bych to vzala znova,
však okolnosti to nedovolí nám.
Přečteno 471x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, jedam, gastris, FrankieLamprt
Komentáře (1)
Komentujících (1)