I lidé šeptají
O botách šeptá mi dlážděná zem,
v šlépějích kámen nebezmocen.
O štěstí šeptá mi dešťová voda,
dopadá lačností dopadá, hlodá.
O štěstí šeptají kořeny s půdou,
rostou a vnikají, zas příště budou.
A lidé šeptají..nevím však zdali
nemizí v nelidech. Přeokoralí.
Přečteno 586x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, Iva Borecká, jiřička, vodnař, hostmen, Špáďa, igniss, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)